Naturopatsko savjetovanje

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano Četvrtak, 03 Travanj 2014

 

Savjetovanje je osnova za dobro upoznavanje osobe.
Nakon prvog “slobodnog” predstavljanja od strane klijenta, naturopat na ciljan način usmjerava razgovor da bi stekao uvid u osobitosti pojedinca. Postavljajući konkretna pitanja produbljuje ga kako bi saznao više o simptomima i psihofizičkim karakteristikama, da bi mu procijenio konstituciju, sklonost bolestima i kako bi regirao na pravi način. Razgovor se dopunjava iridološkim pregledom i energetskom procjenom. Duboka i detaljna analiza osobe omogućava propisivanje lijekova koji najbolje odgovaraju svakom pojedinom slučaju.
Naturopat može ponuditi različite prirodne tretmane za određene poremećaje povezane s hormonima (kad se otkriju i isključe bolesti organa), savjetovati prirodnu prehranu i lijekove (Bachovu cvjetnu terapiju, fitoterapiju, ortomolekularnu prehranu, oligoterapiju) pogodne za regulaciju različitih poremećaja od kojih pate žene u plodnoj dobi kao što su: dismenoreja, amenoreja, ciste na jajnicima, predmenstrualni sindrom i plodnost.

Probava - izravna i potpuna pomoć za probavne smetnje kao što su: zatvor, nadutost, neredovitost, težina

Žene i menopauza – prirodna potpora kod problema koji se javljaju u menopauzi

Sport i kretanje – podržavanje fizioloških funkcija lokomotornog sustava, nakon trauma, intenzivne tjelesne aktivnosti ili bolova koji se ponavaljaju.

Čišćenje – čišćenje i drenaža organizma osobito prilikom smjene godišnjih doba, poslije medicinskih terapija, nakon dugih razdoblja nepravilne prehrane.

Stress off (uklanjanje stresa) – prirodna pomoć za uznemirenost, stres, nesanicu, nervozu, neraspoloženje, tugu i razdražljivost

Podrška za vrijeme liječenja - prirodni dodaci za podršku tijelu i smanjivanje nuspojava i štete uzrokovane terapijom potrebnim lijekovima

 

Hitovi: 802